Mogelijke verkeershinder tijdens de HeteRUN 2017

Deze week zullen wij een bief bezorgen bij woningen langs de route van de HeteRUN waar mogelijk kort het verkeerd gehinderd wordt:

Geachte bewoner(s),

Zoals u wellicht weet, vindt er op zondag 17 september a.s. de tweede HeteRUN plaats.

De routes lopen o.a. door uw straat. De exacte routes, starttijden en doorkomsttijden van de verschillende afstanden zijn uiterlijk vrijdag a.s. op de volgende site te vinden: www.heterun.nl. Het evenement duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Het kan zijn dat u enige verkeershinder zult ondervinden. Wij proberen dit echter zoveel mogelijk te beperken en hopen op uw begrip. Voor calamiteiten kunt u contact opnemen met de coördinator verkeersregelaars, Johan Uittenhout, 0625388358.

Met vriendelijke groet,

Organisatie HeteRUN

Scroll naar boven