Startnummers, bordjes en nog veel meer

Een dag voor de HeteRUN loopt de spanning altijd op bij de organisatie.
Het hele jaar door zijn wij wel bezig met vergaderen, regelen van sponsorgelden, vergunningen aanvragen, vrijwilligers zoeken, e.d., maar op de dag voor de HeteRUN weet je pas hoe veel deelnemers er komen e.d.
Dan worden de startnummers samen met de tijdwaarneming-chips, speldjes e.d. in de enveloppen gedaan, de routes nogmaals doorgenomen, materiaal klaar gelegd bij  de school, de laatste werkzaamheden verricht aan bordjes, enzovoort….

Morgenvroeg gaan wij weer de borden uitzetten langs de route, worden de lunchpakketten voor de vrijwilligers gemaakt, de dranghekken geplaatst, en het plein ingericht.

Nu nog hopen dat het weer ons morgen niet in de steek laat tijdens de vierde HeteRUN!

 

Scroll naar boven