HeteRUN verzet naar 15 mei 2022

De vijfde editie van de HeteRUN wordt verschoven naar zondag 15 mei 2022.

Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten dat de eerder geplande datum van 3 oktober 2021 niet haalbaar is binnen de huidige (en geplande) maatregelen in verband met COVID-19.
We hebben hier lang over gesproken maar we denken dat het binnen de huidige beperkingen niet mogelijk is om de HeteRUN zo te organiseren zoals we dat als organisatie graag zouden willen: een gezellig evenement met bezoekers en activiteiten op het schoolplein bij de start en finish.

Binnen de huidige maatregelen zien we te veel onzekerheden als het gaat over toegang en controle van bezoekers, het wel of niet afstand houden en zorgen voor vaste zitplaatsen. Door deze onzekerheid en beperkingen is het moeilijk om te zorgen voor het sociale en lokale karakter dat bij de HeteRUN hoort.
Vanwege de nodige voorbereidingen en te maken kosten is het ook niet langer verantwoord om de beslissing uit te stellen.

Om de HeteRUN niet opnieuw een heel jaar uit te stellen hebben we besloten om het evenement te verzetten naar 15 mei 2022.
We hopen op begrip voor deze beslissing.
Wij zullen er alles aan doen om er op 15 mei een mooi evenement van te maken dat past bij Heteren!
Uiteraard in samenwerking met onze sponsoren en de vele vrijwilligers die de HeteRUN mogelijk maken!

Met sportieve groet,

Stichting HeteRUN

 

Scroll naar boven