Voorbereiding HeteRUN 5 kilometer

Wil je graag meelopen met de HeteRUN en wil je ondersteuning tijdens de voorbereiding?

Reflex Fysiotherapie organiseert samen met DE LOPER een 10-wekelijks voorbereidingsprogramma. Onder professionele begeleiding van een looptrainer bouw je het hardlopen op naar de 5 kilometer. Tijdens de training is er aandacht voor een goede looptechniek. De training is eenmaal per week en wordt afgesloten met koffie/thee. Daarnaast krijg je huiswerk mee voor 1 á 2 extra trainingsmomenten.

De training vindt plaats in de avond van 19.30-21.00 uur, start 1e week augustus. Graag aanmelden voor 22 juli via: info@reflex-fysiotherapie.nl of 026-472 36 16. Bij 10 aanmeldingen gaan we starten. De kosten zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, hoe meer aanmeldingen hoe lager de kosten voor een ieder (max. 75,- voor 10 weken). Bij aanmelding graag aangeven welke avonden mogelijk zijn zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Doe je mee aan het voorbereidingstraject dan betaald Reflex Fysiotherapie de inschrijfkosten van de HeteRUN!

Voor de gevorderde hardlopers zijn er een aantal clinics op zaterdagmiddag waarbij je tips krijgt over je looptechniek en het parcours wordt verkend. Bij interesse graag aanmelden via: info@reflex-fysiotherapie.nl of 026-472 36 16

 

Scroll naar boven